tisdag 13 april 2010

Brudbinderi med Fredrik och EurofloristIgår kväll var jag i Sundsvall hos min leverantör Målsta Blommor. Euroflorist hade en inspirationskväll om brudbinderier. Vad jag lärde mig den här kvällen var att tänka i nya banor med annorlunda blommor som luktärt, smultronrankor, pelargon mm och med annorlunda material som dun, metallställningar, virkade manschetter etc. En väldigt inspirationsrik kväll med en duktig florist Fredrik Larsson från butiken Fröken Tvärsemot i Stockholm. Några exempel från kvällen ser ni nedan. Mer bilder kommer imorgon.


Men livet går ju vidare efter en sån kväll och det var dags för scendekorationer till Holiday Club. Så när vi kommit hem från Sundsvall med bilen full av blommmor och efter att blommorna fått vattendra var det kvällsarbete som gällde, solrosor, grön kornell och orangefärgat blåbärsris var något som fick ingå i kvällens dekoration.
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Härligt att du känner dig inspirerad och fått nya idéer – det är precis det som är vår målsättning! Vi önskar dig en fortsatt härlig vårvecka.

    /EuroFlorist.

    SvaraRadera