måndag 30 augusti 2010

Många brudar i år

I helgen var det visst fyra bröllop i Åre-trakten. Jag fick äran att göra en av buketterna så här blev den med rosa rosor, lavendel alstromeria, limonium och lisianthus samt vit freesia. Helgen bjöd även på en invigning Norhalla, en minivariant av Dalhalla i Nordhallen. Många bra lokala artister samt Sara Löfgren. Vackert väder gjorde det hela till en minnesvärd upplevelse. Vill ni läsa om projektet gå in på www.norhalla.se .
Posted by Picasa

onsdag 25 augusti 2010

Hösten är på väg

Ja nu känns det i luften att det är höst på gång. Den första ljungen calluna är på ingång imorgon. Aster och krysantemum finns också till höstplanteringarna att kombinera med prydnadskål och silvergirlang.



Tack vare ett visst bröllop i somras har det varit fler brudbukett beställningar än vanligt, mycket rosa har det blivit, förra veckan den här.


















I helgen efter det att jag och Tommy varit ute och plockat hjortron fixade jag två scendekorationer åt Holiday Club. Det är så kul att få arbeta med stora dekorationer och så här blev säsongens första.


Jag återkommer snart med fler brudbuketter och annat smått o gott.

fredag 13 augusti 2010

Tillbaks från semester!





















Vad härligt det är att få fylla blomsterkylen igen efter semestern! En del av de rosa rosorna blir till en brudbukett imorgon. De små söta chiritorna med sina söta blommor har jag också fått hem till ett riktigt bra pris. Brickorna i bakgrunden hittade jag på min resa i Skåne närmare bestämt Skyrup. Det var så roligt att få starta igen och att få höra alla "välkommen tillbaka" hälsningar, tack alla kunder för att ni finns och är så trogna!