tisdag 29 september 2009

Vart tog hösten vägen?

Konstens vecka, utställning i kafeét. Jag gjorde en tårta med deras logga

Sveriges fastighetsverk hade konferens, tema till bordsdekorationerna var tre skog, vatten och jordbruk.

Golfklubben hade fest, bollen har hamnat i ruffen.



Åre Skidsport fyllde 60 år, en aktningsvärd ålder för ett företag i Åre.

Ja, det var en händelserik vecka, många beställningar och mycket kunder i butiken. Konstens vecka började på lördagen, många tavlor och annan konst av Duveds duktiga konstnärer finns att titta på fram tills på söndag.
Riktigt höstväder var det regn och "lågt till tak" hela veckan ja någon solstund var det också. Igår kom första snön och det blev riktigt kallt, lite tidigt tycker jag som gillar den kulna hösten. Till helgen är det höstmarknad i Åre så då hoppas jag att vädret har gått tillbaka till höst.





lördag 19 september 2009

Brudbukett






En vecka har gått med regn och rusk. Idag skiner solen och det blir nog en långpromenad på eftermiddagen. Höstens färger börjar visa sig i sin fulla prakt, rönnbären är otaliga på träden och lyser vackert röda. Brudparet som jag gjort bukett till skall gifta sig ute på fjället i Storulvån och det ser ut som om de har vädrets makter med sig. Jag önskar dem all lycka med bröllop och framtid.
En bordsdekoration med kornellkvistar, rosor, mossa och dvärgbjörk blev det också.

lördag 12 september 2009

Älgjaktstider




Älgjakt, höst och regn kanske är någon förklaring till att det är så lugnt i byn just nu. Jag hittade en gammal guldfiskskål och planterade lite växter i den, riktigt fint blev det.
Dessutom har jag fått hem växter med härliga höstfärger guzmania och Nertera är två av dem. Nästa vecka väntar en brudbukett och en bordsdekoration till ett bröllop i Storulvån.